21. DARK STORM FESTIVAL
Stadthalle Chemnitz
25.12.2017
RUNNING ORDER
 
  HEADQUARTER   SECOND FLOOR
       
16:00 Einlass    
       
16:30 - 17:00 Palast
(30 min.)
   
       
    17:10 - 17:50 Destin Fragile
(40 min.)
       
17:20 - 17:55 Erdling
(35 min.)
   
       
    18:10 - 19:00 Faderhead
(50 min.)
       
18:15 - 18:55 She Past Away
(40 min.)
 

 

       
       
19:15 - 19:55 Grausame Töchter
(40 min.)
   
       
    19:20 - 20:10 Spetsnaz
(50 min.)
       
20:15 - 20:55 Hocico
(40 min.)
   
       
    20:45 - 21:45 Solar Fake
(60 min.)
       
21:15 - 21:55 Lord Of The Lost
(40 min.)
   
       
    23:20 - 00:20 Leaetherstrip
(60 min.)
       
22:15 - 23:20 Project Pitchfork
(65 min.)
   
       
23:45 - 0.50 Blutengel
(65 min.)
   
 
ÄNDERUNGEN  VORBEHALTEN!!!